Overzicht actueel

Hieronder vind je het laatste nieuws over onze activiteiten, acties en mijlpalen van onze organisatie.

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.


Nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website van Stichting Leergeld Land van Cuijk!

Donatie Kiwani’s voor stichting Leergeld LvC

Afgelopen week ontving Leergeld Land van Cuijk een donatie van 10.000 euro van de ‘Kiwani’s Land van Cuijk’ en in samenwerking met Vakantiepark ‘De Bergen’ te Wanroij kan Leergeld de kinderen en hun ouders een aantrekkelijk en speciaal arrangement aanbieden compleet met een consumptie en midgetgolf!

Donatie Vereniging Personeelsmanagement

Met grote dankbaarheid delen wij dat Stichting Leergeld Land van Cuijk onlangs een mooie donatie van € 3.500,- heeft ontvangen van Vereniging Personeelsmanagement, een netwerkclub van HR professionals in het Land van Cuijk. Deze gulle bijdrage zal een impact hebben op de levens van kinderen in onze gemeenschap. De netwerkclub heeft besloten om te stoppen en de middelen die nog in kas zaten te doneren aan Stichting Leergeld Land van Cuijk.

Cuijkse Kerstrevue Schenkt Hartverwarmende Bijdrage aan Stichting Leergeld Land van Cuijk

CUIJK - De Cuijkse Kerstrevue, een grootschalig spektakel van muziek, zang, dans, acrobatiek en magie, heeft vorig jaar een genereuze donatie van €3500,- opgeleverd voor Stichting Leergeld Land van Cuijk.

Voetbalclub Olympia '18 doneert prachtig bedrag aan Stichting Leergeld Land van Cuijk

BOXMEER - Olympia '18 Voetbalclub uit Boxmeer heeft met hun geweldige 'End of Season Tournament' een aanzienlijk bedrag opgehaald voor het goede doel.

Stichting Leergeld Land van Cuijk bezorgt kinderen een dag vol avontuur bij Avonturenpark de Bergen

WANROIJ - Stichting Leergeld Land van Cuijk heeft deze zomer een onvergetelijk avontuur mogelijk gemaakt voor alle kinderen in haar programma, dankzij een hartverwarmende samenwerking met Avonturenpark de Bergen in Wanroij.

Stichting Leergeld Land van Cuijk dankbaar voor gulle donatie van Ladies’ Circle

LAND VAN CUIJK | Stichting Leergeld Land van Cuijk, een organisatie die zich inzet voor kinderen uit gezinnen met financiële zorgen, heeft reden tot grote dankbaarheid. De Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk, een serviceclub voor ondernemende vrouwen tot 45 jaar, heeft een gulle donatie gedaan aan de stichting. Met veel enthousiasme en betrokkenheid hebben de dames een themafeest georganiseerd en ruim 2000 chocoladeletters verkocht om geld in te zamelen voor Stichting Leergeld Land van Cuijk.