Doe mee

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Laat kinderen meedoen! Leergeld ondersteunt kinderen uit gezinnen met geldzorgen. Denk hierbij aan ondersteuning door middel van een laptop of muziekles. We vinden het belangrijk dat elk kind echt kan meedoen. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat elk kind kansrijk is en kennis, vaardigheden en eigenwaarde ontwikkelt.

Doe mee als donateur


Eenmalige gift

Je kan een gift geven op drie manieren:

  1. Zelf donatie overmaken op rekeningnummer NL48RABO0134236424 ten name van Stichting Leergeld Land van Cuijk
  2. Doe een eenmalige gift via iDEAL met het donatieformulier hieronder.
  3. Doe een periodieke (doorlopende) donatie. Schrijf je in als donateur via het formulier hieronder.

We hebben een ANBI status. Daardoor kan je jouw gift aftrekken van de belasting tijdens de belastingaangifte.

Doneer

In het geval van een periodieke donatie (per maand, kwartaal of jaar) zal in het volgende scherm gevraagd worden om eenmalig €0,01 over te maken via IDEAL. Hiermee kan de doorlopende donatie geverifieerd en geactiveerd worden op basis van uw bankgegevens.

Doe mee als partner

Werk mee aan de toekomst van kinderen. Stichting Leergeld Land van Cuijk is altijd op zoek naar partners. Partners kunnen bedrijven, instellingen, clubs of particulieren zijn, die via een financiële bijdrage, producten en diensten hun steentje willen bijdragen. Bij voorkeur werkt Leergeld Land van Cuijk met lokale ondernemers. 

Mail naar twan@leergeldlandvancuijk.nl om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken.

Doe mee als vrijwilliger

Zet je in voor de mensen in jouw omgeving. Leergeld Land van Cuijk is altijd op zoek naar betrokken vrijwilligers voor in het bestuur, als coördinator of als intermediair. Mail hiervoor je sollicitatie en cv naar info@leergeldlandvancuijk.nl. Wij nemen dan contact met je op.