Donatie Kiwani’s voor stichting Leergeld LvC

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

Donatie van Kiwani's
Op de foto: Twan Weemen (bestuurslid Stichting Leergeld), Ernest Bloemen, clubvoorzitter De Kiwani's LvC , Bianca vd Mortel (manager de Bergen) en Egidia Jetten voorzitter Stichting Leergeld LvC

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Het ondersteunen van deze kwetsbare kinderen en zorgen dat ze al van jongs af aan mee kunnen doen in de maatschappij, is van groot belang voor hun ontwikkeling.
Met gelden van de gemeente zijn binnen het Land van Cuijk 18 vrijwilligers actief om deze kinderen te bereiken zodat ze mee kunnen doen in sport- en muziekverenigingen. Ook zwemlessen en benodigde laptop of fietsen worden gefinancierd . Voor extra activiteiten is ‘stichting Leergeld’ Land van Cuijk afhankelijk van donaties van particulieren, bedrijven en serviceclubs.
Afgelopen week ontving Leergeld een ongelooflijke donatie van 10.000 euro van de ‘Kiwani's Land van Cuijk’ en in samenwerking met Vakantiepark ‘De Bergen’ te Wanroy kan Leergeld de kinderen en hun ouders een aantrekkelijk en speciaal arrangement aanbieden compleet met een consumptie en midgetgolf!
We zijn ‘de Kiwani's’ zeer dankbaar voor deze geweldige donatie als ook De Bergen te Wanroij voor het speciale arrangement en ook gaat onze dank uit naar Drukkerij Weemen die de uitnodigingen zal verzorgen en versturen. Laat de zomervakantie maar beginnen! Dan wordt het - ook voor deze gezinnen - volop genieten van twee hopelijk zonnige bijzondere dagen!