Stichting Leergeld Land van Cuijk bezorgt kinderen een dag vol avontuur bij Avonturenpark de Bergen

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

WANROIJ - Stichting Leergeld Land van Cuijk heeft deze zomer een onvergetelijk avontuur mogelijk gemaakt voor alle kinderen in haar programma, dankzij een hartverwarmende samenwerking met Avonturenpark de Bergen in Wanroij.

Door de vrijgevigheid van gulle sponsoren en anonieme donaties konden de kinderen genieten van een dag vol plezier en avontuur. Bij aankomst bij Avonturenpark de Bergen werden de kinderen verwelkomd met gratis toegangskaartjes, inclusief toegang tot de adventure-midgetgolf. De ouders ontvingen daarbij een bon voor koffie of thee om even te ontspannen. De kinderen werden extra in de watten gelegd met bonnen voor een verfrissend glaasje ranja en een heerlijk ijsje.

"Dankzij de vrijgevigheid van onze sponsoren en anonieme weldoeners konden we deze zomer een lach op het gezicht van onze kinderen toveren. Avonturenpark de Bergen bood de perfecte setting voor een dag vol speelplezier en mooie herinneringen," aldus Twan Weemen, van Stichting Leergeld Land van Cuijk.

De stichting benadrukt de waarde van deze samenwerking, die mogelijk werd gemaakt door de betrokkenheid van de gemeente, lokale sponsoren en de gulle bijdragen van individuen die begaan zijn met het welzijn van kinderen in de regio.