Stichting Leergeld Land van Cuijk dankbaar voor gulle donatie van Ladies’ Circle

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

LAND VAN CUIJK | Stichting Leergeld Land van Cuijk, een organisatie die zich inzet voor kinderen uit gezinnen met financiële zorgen, heeft reden tot grote dankbaarheid. De Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk, een serviceclub voor ondernemende vrouwen tot 45 jaar, heeft een gulle donatie gedaan aan de stichting. Met veel enthousiasme en betrokkenheid hebben de dames een themafeest georganiseerd en ruim 2000 chocoladeletters verkocht om geld in te zamelen voor Stichting Leergeld Land van Cuijk.

De Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk staat bekend om haar inzet voor goede doelen door middel van geldinzamelingsacties en vrijwilligerswerk. Met hun recente initiatieven hebben ze een aanzienlijk bedrag van €8.568,- weten te verzamelen voor Stichting Leergeld Land van Cuijk. Deze donatie zal de stichting in staat stellen om hun waardevolle werk voort te zetten en kinderen uit gezinnen met geldzorgen te ondersteunen.

Verbindend Themafeest

Om het geld in te zamelen werd er een sprankelend themafeest georganiseerd bij La Tertulia in Sint Agatha. Het feest bracht meer dan 40 gasten bijeen, die werden getrakteerd op inspirerende sprekers. Het thema van de avond was Criminaliteit en Veiligheid in het Land van Cuijk, waarbij verschillende experts, waaronder burgemeester Wim Hillenaar, officier van justitie Sophie van den Besselaar en rechter/advocaat Martine van der Staak, het publiek vanuit hun eigen invalshoek informeerden. Het evenement werd verrijkt met een culinaire ervaring, waarbij topkok Anique van Os – Straatman de gasten verraste met een heerlijk menu.

Heerlijke chocoladeletters

Ieder jaar verkopen de dames van de Ladies Circle hun inmiddels befaamde chocoladeletters. Dit jaar maar liefs 2000. De verkoop van de letters en het succesvolle themafeest zorgden samen voor de royale check. Als stichting die zich inzet voor kinderen met ouders die zich in een financieel moeilijke situatie bevinden, is Stichting Leergeld Land van Cuijk buitengewoon dankbaar voor de steun van Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk. De ontvangen donatie zal worden gebruikt om de kansen en mogelijkheden voor deze kwetsbare kinderen te vergroten.

Stichting Leergeld Land van Cuijk wil via deze weg haar oprechte waardering uitspreken voor de inzet en vrijgevigheid van de Ladies’ Circle 13 Land van Cuijk. Samen kunnen wij het verschil maken in het leven van kinderen en bijdragen aan een toekomst vol mogelijkheden en gelijke kansen.

Bron: Kliknieuws De MaasDriehoek