Voetbalclub Olympia '18 doneert prachtig bedrag aan Stichting Leergeld Land van Cuijk

Vul de vier cijfers van je postcode in, zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag.

BOXMEER - Olympia '18 Voetbalclub uit Boxmeer heeft met hun geweldige 'End of Season Tournament' een aanzienlijk bedrag opgehaald voor het goede doel.

Het 'End of Season Tournament' is een voetbaltoernooi en feest waarbij elk deelnemend team een inschrijfgeld van €35,- betaalt. Dit volledige bedrag wordt gedoneerd aan goede doelen. Daarnaast gaat een vast bedrag van elke verkochte consumptiemunt eveneens naar het goede doel.

De organisatie van het 'End of Season Tournament' heeft onlangs een cheque ter waarde van €2.624,75 overhandigd aan het hoofddoel van de editie van 2023: Stichting Leergeld Land van Cuijk. Deze stichting zet zich in voor kinderen uit gezinnen met financiële zorgen en helpt hen deel te nemen aan activiteiten op school en daarbuiten. Het gedoneerde bedrag zal Stichting Leergeld Land van Cuijk in staat stellen om nog meer kinderen te ondersteunen en hun kansen op een succesvolle toekomst te vergroten.

Naast de donatie aan Stichting Leergeld Land van Cuijk, gaat er ook een bedrag van €874,92 naar de Hersenstichting Ventoux3. Deze stichting zet zich in voor onderzoek naar hersenaandoeningen en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen die hiermee te maken hebben.

Stichting Leergeld Land van Cuijk is Olympia 18 Voetbalclub buitengewoon dankbaar voor hun fantastische inzet en de genereuze donatie. Als organisatie die zich richt op het ondersteunen van kinderen uit gezinnen met geldzorgen, zal de ontvangen bijdrage een significant verschil maken in het leven van vele kwetsbare kinderen in de regio. De stichting waardeert de betrokkenheid en het initiatief van Olympia 18 Voetbalclub ten zeerste en is dankbaar voor hun fantastische steun.