Doe een
aanvraag
logo

Donatie Vereniging Personeelsmanagement

Met grote dankbaarheid delen wij dat Stichting Leergeld Land van Cuijk onlangs een mooie donatie van € 3.500,- heeft ontvangen van Vereniging Personeelsmanagement, een netwerkclub van HR professionals in het Land van Cuijk. Deze gulle bijdrage zal een impact hebben op de levens van kinderen in onze gemeenschap. De netwerkclub heeft besloten om te stoppen en de middelen die nog in kas zaten te doneren aan Stichting Leergeld Land van Cuijk.

V.l.n.r. Glenn van Dijk, Twan Weemen en Sjoerd Boonen

Bij Stichting Leergeld Land van Cuijk streven we naar het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. Onze missie is het bieden van kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, zodat zij kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Dankzij donaties zoals die van VPM kunnen we deze missie met kracht en toewijding voortzetten.

De vrijgevigheid van VPM, die heeft besloten om de middelen die nog in kas zaten aan onze stichting te schenken, komt erg van pas. Het toont niet alleen betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, maar ook een sterke verbondenheid met het welzijn van kinderen die anders wellicht beperkt zouden zijn in hun mogelijkheden.

Met deze donatie kunnen wij nog meer kinderen ondersteunen en hen de kans geven om te leren, te groeien en deel te nemen aan activiteiten die hun ontwikkeling verrijken. De impact van de donatie zal verder reiken dan alleen de financiële ondersteuning; het is een positief bijdrage in ons mooie Land van Cuijk.

Terug

Laat ieder kind weer meedoen!