Doe een
aanvraag
logo

Steenhouwerij J.H. Smits en Zonen uit Cuijk haalt 4000 euro op voor Stichting Leergeld!

"WE WAREN OP ZOEK NAAR EEN GOED DOEL IN DE REGIO OMDAT WE IETS TERUG WILDEN DOEN VOOR DE SAMENLEVING."

CUIJK – Steenhouwerij J.H. Smits en Zonen uit Cuijk vierde onlangs het 170 jarige bedrijfsjubileum. Tijdens de feestavond voor de ruim 350 genodigden stond de collectebus voor het goede doel, Stichting Leergeld Land van Cuijk centraal. 

Het was van te voren goed zoeken naar een goed doel in de regio, omdat we ook iets terug wilden doen voor de samenleving. Via via zijn we uitgekomen bij Stichting Leergeld Land van Cuijk en we waren direct enthousiast. We wisten dat er zo’n 350 relaties naar onze feestavond zouden komen en we wilden de gulle giften van onze gasten graag goed besteden. En dat is gelukt, want we hebben met z’n allen toch maar mooi 4000 euro mogen ophalen voor dit mooie goede doel.

 steenhouwerij-h-j-smits-en-zonen-uit-cuijk-haalt-4000-euro-op-voor-stichting-leergeldVan Links naar rechts op de foto Theo Smits, Dorien Brekelmans, Voorzitter Stichting Leergeld Twan Weemen en Camiel Smits.

Twan Weemen is sinds drie jaar voorzitter van de Stichting Leergeld Land van Cuijk en is enorm blij met deze mooie bijdrage voor de Stichting. “Met 4000 euro kunnen we weer heel wat gezinnen blij maken!”

“Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Via ruim 90 lokale Leergeld stichtingen biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

Terug

Laat ieder kind weer meedoen!