Doe een
aanvraag
logo

Doneren / Sponsoren

https://www.rabo-clubsupport.nl/land-van-cuijk-maasduinen/deelnemers
 

Beste familie, vrienden en kennissen,

In 2020 heeft Leergeld 347 kinderen geholpen uit 223 gezinnen uit het Land van Cuijk. De doelstelling in 2021 is dat we 400 kinderen gaan helpen. Mede door de Corona Crisis zullen er meer kinderen aan de zijlijn komen te staan, omdat hun ouders/verzorgers geldzorgen hebben. Leergeld helpt deze gezinnen door de rekening te betalen van de zwemlessen, lidmaatschap van sportvereniging of andere sociale activiteiten. Hierdoor kan het kind meedoen met leeftijdsgenootjes en ontwikkelt sociale vaardigheden. Want nu meedoen is straks meetellen! Jij kan ons daarbij helpen om op ons te stemmen. Klik op bijgaande link en vul in het zoekscherm onze naam in: Leergeld en stem op ons!

Het wordt op prijs gesteld als dit bericht wordt gedeeld en geliked! Elke stem die we extra ontvangen, ontvangen we meer en kunnen we meer kinderen helpen! Bedankt voor jullie stem en hulp!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Leergeld Land van Cuijk

Stichting Leergeld Land van Cuijk ontvangt giften uit het bedrijfsleven, van maatschappelijke organisaties en van particulieren. Als u ons wilt steunen, neem dan vooraf even contact op met het secretariaat van Leergeld Land van Cuijk via: info@leergeldlandvancuijk.nl.

U kunt uw donatie aan ons overmaken via bankrekeningnummer: NL48RABO0134236424 ten name van Stichting Leergeld Land van Cuijk. Het is ook mogelijk een voorziening, dienst, activiteit of goederen aan te bieden waar kinderen kosteloos of tegen gereduceerd tarief gebruik van kunnen maken.

Mail dit naar info@leergeldlandvancuijk.nl.

Sponsor Pakket

Voor € 250,- koop je een pakket waarmee je een kind, een jaar lang de kans geeft om mee te doen met sport, muziek of met onderwijs.

In ruil voor het steunen van deze kinderen krijg je:

  • Logo op de website van www.leergeldlandvancuijk.nl
  • Logo Leergeld Land van Cuijk beschikbaar voor op uw site
  • Een certificaat voor in de ontvangsthal van uw bedrijf of voor op kantoor
  • Waar mogelijk vermelding in social media
  • Mogelijk fiscale aftrek

Download ons logopakket voor uw eigen website.

Berichten

Haringparty Kiwanis

Tijdens de haringparty van de Kiwanis is er een geweldig bedrag van € 10.000,- opgehaald voor Stichting Leergeld Land van Cuijk!
Lees meer

Wijkraad Zuid Gennep

Leergeld Land van Cuijk heeft een mooie donatie van € 200,- ontvangen van Wijkraad Zuid te Gennep. Hartelijk dank!
Lees meer

Stichting Leergeld Land van Cuijk ontvangt cheque Industriële Kring

Stichting Leergeld is een organisatie die in nagenoeg alle regio’s van ons land een afdeling heeft, waaronder Leergeld Land van Cuijk. Leergeld heeft...
Lees meer

Lentemarkt KDV Pardoes

Opbrengst Lentemarkt KDV Pardoes voor Stichting Leergeld Land van Cuijk Kinderdagverblijf Pardoes organiseerde op 21 mei een Lentemarkt voor ouders,...
Lees meer

Laat ieder kind weer meedoen!