Doe een
aanvraag
logo

Regelingen LvC

Voor meer informatie over regelingen per gemeente, kijk op onderstaande links:

Gemeente Cuijk:

Als u een laag inkomen heeft, dan kan de gemeente Cuijk u ondersteunen met een aantal regelingen en voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan de reductieregeling, bijzondere bijstand, of een collectieve zorgverzekering. Kijk voor meer informatie op www.cuijk.nl/inkomensondersteuning.

Gemeente Boxmeer:

De gemeente Boxmeer kent een aantal regelingen voor mensen met een minimum inkomen. Via onderstaande link ziet u een overzicht. Als u vragen heeft, helpen wij u graag verder bij het Zorgloket (0485-585911).
https://www.boxmeer.nl/inwoners/minima_42293/

Gemeente Grave:

Als u een laag inkomen heeft, dan kan de gemeente Grave u ondersteunen met een aantal regelingen en voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan de reductieregeling, bijzondere bijstand, of een collectieve zorgverzekering. Kijk voor meer informatie op www.grave.nl/inkomensondersteuning.

Gemeente Mill:

Als u een laag inkomen heeft, dan kan de gemeente Mill en Sint Hubert u ondersteunen met een aantal regelingen en voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan de reductieregeling, bijzondere bijstand, of een collectieve zorgverzekering. Kijk voor meer informatie op www.gemeente-mill.nl/inkomensondersteuning.

Gemeente Sint Anthonis:

 
 

Laat ieder kind weer meedoen!