Doe een
aanvraag
logo

PerHaps doneert again!

PerHaps doneert again!

Voor de 2e keer op rij mocht het vriendenteam ‘PerHaps’ het erepodium beklimmen tijdens de daverende feestavond van de Haps Kwis. Ondanks dat dit jaar niet de hoogste trede beklommen mocht worden (geheel verdiend trouwens), kon er toch een zeer mooie geldprijs van €250,- in ontvangst worden genomen.

 

Dit jaar was ‘Leergeld Land van Cuijk’ het goede doel waar voor gestreden is en tijdens een informatieve plechtigheid is de cheque door een delegatie van het team overhandigd aan de voorzitter van de stichting Twan Weemen.

Stichting Leergeld Land van Cuijk zet zich in voor kinderen in onze gemeente die om financiële redenen niet mee kunnen doen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Kinderen kunnen bijvoorbeeld meegaan op schoolreis of schoolkamp. Ook kan de stichting een (tweedehands) fiets of (gebruikte) laptop regelen als een kind die niet heeft. Tevens vergoedt de stichting ook sport, zoals bijvoorbeeld zwemles of lidmaatschap van een sportvereniging. Allemaal normale levensbehoeften, waardoor kinderen zich kunnen ontplooien, ontwikkelen en meetellen. Kijk voor meer informatie op www.leergeldlandvancuijk.nl

Via deze weg willen we nogmaals alle prijswinnaars feliciteren en de overige deelnemers en natuurlijk de organisatie van de Haps Kwis bedanken. We hebben enorm genoten tijdens de kwisavond, de feestavond en alles er om heen!

Tot de volgende editie met wederom een nieuwe en passende naam voor het kwisteam ‘PerHaps we…….’

 

Laat ieder kind weer meedoen!